Jom Support Kempen Says Malaysia


~Jom Support Says Malaysia~

Friday, December 17, 2010

CONTACT LENS KU YANG LIMITED


salam...semua kawan ku di blog,zack ada benda nk cerita dgn u all..........
zack da lame idam kan mata cam nie akhir nye dapat juga........
tapi yg zack nk cite kn pasal ada yg iri hati dgn mata yg zack pkai skrg nie.........
tapi ada juga yg ckap mata zack smat.......yehhhh
ada juga yg ckp menyeramkn.......hihihihihihhihihiih
apa2 pon nie adalah kanta mata yg limited.......
kalo tmpah kt kdai cermin mata dlam lingkungan rm80 ke atas.......
tapi yg zack dpat nie rm70 ke bwah hebat x.........
cam ne u all semua trtarik xdgn kanta mata ini......hihihiiihih
dan zack akan pasti membeli knta mata yg lagi limited........

33 comments:

iniialahaku said...

pergh..mn maw dpat ni der??mhal 2....80hengget..tringin plak aku nk jdi itachi...

Dye Kronniesar said...

eh?rase cam agi murah jer tengok kat satu blog ritue.tapi da luper.haah.dalam 50 kot...eh?ntah.luper.haahha. :P

Zack said...

klo nk bg tau zack la.....atau tmpah kat kdai crmin mata.....hihihihihih......tapi mmang gempak la bro......

Cik Ungu Violet said...

unik la..hahha XD

tieha ismail said...

wow....tiga-tiga ni zack ada ke....stylo gilerr

chacha said...

wow...cantek gak...len dr yg len...

Shaheila Malek said...

Ehem2..takot pulak mak den tgk nanti..huhu

ezzyra said...

mata yg atas 2 mata sasuke...hehehe...love the anime...

Zack said...

tiga2 zack ada......mmang stylo lah..hihihihihihihih

misz myza said...

berani mati kalau pki contact lense ni... huhuhuhuu..

i am S!L4H.. said...

pehhh menakutkan je contact lens tu...

dilla adilla said...

aishh... cam scary jekk all those lense... heheh

akuvision said...

tanpa kanta pun mata saya dah cenggitu, berani turun segamat la bro!hahahah

aNnE said...

erghhh menakutkan..haha

nadia said...

pakai contect lens ni gi dinner bole?
hehehe

JZ Business World said...

wahh!! cayalah bro! berani bikin gempak! :)

Miss SB said...

serius murah klu zack dpt hrga lens 70 ke bwh utk pattern yg limited cmni..elyn bli yg hazel dlu pun 65.. :)
but i like this lens cz wane dy merah hitam!!! susah nk dpt lens wane merah hitam ni..huhuhu..

SapaSapaJerLahhhh said...

ihhhhhh...takutlah tgok mate tuh...xsuke...huhu :)

sara said...

ok..takut tengok mata tu. tak sanggup bertentang mata

Nordin said...

wehhhh, dkt mana jumpa menatang nii???? oh man aku minat itachi, aku mau bnda tu sumaa... bak sini satu cepat! hahaha

Jejaka Terhangat said...

fuiyohh..sharingan..bleh la guna genjutsu lepas dah pakai lens tu ek? kuikui..

Amanie Ashraff said...

fuiyo! mata sharingan tu. habes la sume org bole kne genjutsu lepas neh.

ikeen said...

style lak lens nie =)

Zack said...

hihihihihihihih...........

-[miracle]- said...

haha. cool seyh mata :D
nak satu! :P

Zack said...

bley cik miracle tpi zack kne cbut dlu.....hihihihihihihihih

Tuan-Belog said...

pergghhh bro...rimau sima pon bleh tunduk kat ko klu nmpk biji mata cmtu...hakhak...

Zack said...

hahahahahah bia btol tuan belog......hahhahahahah stedy lahuhhhuhuh

mieran said...

mata sharingan 2..hebat2..huhuhu..ni keturunan uchiha gak ke..hehehe

mieran said...

mata sharingan 2..hebat2..huhuhu..ni keturunan uchiha gak ke..hehehe

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

smart gila. hahaa.
nak cari jugak la sepasang.

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

smart gila. hahaa.
nak cari jugak la sepasang.

FajarbukaN said...

waw sharainggan,...Rancak Banarr,...saludd
Edit Foto Online dan Kumpulan Game RIP